FÖRETAGET

 

OM FÖRETAGET

Wellstar är ett tyskt väldigt framgångsrikt företag som nu söker representanter i Sverige som vill vara med och lansera en ny, helt unik produkt inom skönhetsvård.

Produkten heter BYAS, Bionic Youth Activating System.


Med teknologier samlade för första gången i en kombinerad hand enhet, Jontofores, EMS (Elektrisk Muskel Stimulering) och hyaluronsyra får man synliga resultat efter bara en användning. Dina rynkor slätas ut naturligt. Ansiktsmuskulaturen och även huden blir förbättrad. Ditt ansikte blir format och små fett depåer på kinder, haka och halsområdet bryts ner. Med BYAS får du en frisk, slätare och mer elastisk hud.


Tekniken används redan på de större skönhetsklinikerna världen över med fantastiska resultat. Behandlingarna är dock väldigt dyra för många, och en motsvarande behandling på skönhetsalong kostar ca 1200:-, medans en behandling med BYAS kostar ca 15:- för kund hemma. Detta är alltså en produkt för alla.


Inom närmaste framtid kommer det öppnas Social Beauty Clubs i Stockholm dit man kan "skicka" kunder för att få prova på en gratis ansikts- eller kroppsbehandling av utbildad personal. Utbildad personal sköter även om information och försäljning av produkterna.

 

Mer information om företaget, affärsverksamheten och produkterna får du på min Wellstar hemsida.

http://my-wellstar.com/?pin=695750

 

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)